csodaszarvas_cserkesz_és_turistabolt

keres
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

 A Csodaszarvas Cserkészboltot 2002-ben alapították cserkészvezetők, hogy a mostoha magyar cserkészegyenruha ellátásra megoldást nyújtsanak. Jelmondatunk –Otthon a természetben- nemcsak azt tükrözi, hogy aktív cserkészekként otthonosan mozgunk a természetben, de 20 év cserkészvezetői tapasztalatát kamatoztatva ismerjük a túrázó, táborozó cserkészek igényeit, és megpróbáljuk messzemenően kiszolgálni azokat, például kényelmes, jól viselhető, korszerű alapanyagú cserkészegyenruhák gyártásával.

A
Csodaszarvas Cserkészbolt megalapítása óta megszakítás nélkül áll a magyar cserkészet szolgálatában, tulajdonosai továbbra is cserkészvezetők, akiket nem a személyes haszonszerzés vezérel a bolt működtetésében, hanem a fent meghatározott cél, vagyis, hogy legyen elérhető kedvező árú, jó minőségű cserkészfelszerelés. Szerény hasznunkat a bolt fenntartására, valamint cserkészprogramok támogatására (pl. vezetőképző táborok, cserkészbálok, cserkészfotó pályázatok, nemzetközi kontingensek, stb.) fordítjuk.

Több nemzetközi kontingenst szereltünk fel komplett egyenruhával (Thaiföldi Jamboree, Roverway 2003, Svédországi Jamboree), ezen kívül számos kisebb-nagyobb hazai és külföldi cserkészprogramot láttunk el kiegészítőkkel, mint jelvény, póló, sapka, bögre, stb.

2006 óta
új, tökéletesített unisex szabásmintával készülő egyenruhánkról mind lányok, mind fiúk elismerően nyilatkoztak.

 
 
 
 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz